11 maj 2012

Några presenter

Barnkalas är roligt men som alltid så uppstår frågan om vad ska man ska ge i present till födelsedagsbarnet? Här är några av de saker jag sytt och gett bort, det är småsaker som kompletterat en köpt present.

Ett lila hårband som lilla K har på sig, hon var inte alls intresserad av att bli fotograferad och smet varenda gång jag tog fram kameran. Mönster (http://www.heatherbaileydesign.com/HoorayforHeadbands.pdf) och tyg från Stoff och Stil. Kanske kan ni även se den fina västen lilla K har på sig? Den har en vän till mina föräldrar stickat till mig när jag var i samma ålder som K, härligt med kläder som håller i mer än en generation!

En present till ett syskonpar, lillkillen fick en haklapp och storasyster en handduk och två grytlappar till sitt leksakskök. Mönster till haklappen har jag gjort själv, kanininterlock och plastad frotté på baksidan. Grytlappar och handdukar i secondhandtyg och snedslå även den secondhand.
Sen är jag även tvungen att lägga in en liten bild på lilla T som inte har fått vara med så värst mycket i bloggen. Här visar han en hemmasydd dregglis, en av många som jag sytt, de verkar aldrig komma med på foto när de är nya, de börjar användas direkt istället.


1 kommentar:

  1. Vilken goding! Tur att man kan sy en dregglis när behovet kommer!

    SvaraRadera