26 september 2011

Pyjamas till två


Nu när lillebror T också behöver pyjamas så tyckte jag att det kunde vara roligt med matchande tyg till både storasyster och lillebror. Znok´s gula elefanter är en favorit och de blev fina som pyjamas och sovpåse.

Mönster till pyjamasen med dragkjedja är från Ottobre men jag har satt mudd istället för kantband både på ben och ärmar. Sovpåsen är också ett ottobremönster från början var det en pyjamas som jag förlängde och gjorde om till sovpåse med band längst ner.

Jag gillar verkligen sovpåsar eftersom de är så praktiska, det är lätt att byta blöja mitt i natten och lätta att byta när lilla T smutsat ner dem (brukar få byta kläder en gång per natt, då är det bra att många..). Bilderna är tyvärr inte så fina, plaggen har varit använda när jag tog kort på dem, lilla K vill ju gärna använda dem så snart de blivit färdiga :).

22 september 2011

Får jag bjuda på en smörgås?


Trevliga smörgåsar med kardborreband som gör det möjligt att byta pålägg på brödet. De var riktigt roliga att göra så det blev alldeles för många för Lilla K som fick de översta och hon delade med sig så en kompis till henne fick de nedre. Smörgåsarna är gjorda från ett mönster i en allt om handarbete och i filttyg som jag fått från en givmild vän.